Hubbel kopen

Een basis Hubbel heeft een maat van 3,15 x 3,15 x 3 m hoog (10m2). Deze basis Hubbel kunnen we ‘turn key’ aanbieden vanaf € 25.985 ex 21% btw, incl. plaatsing in Nederland (daarbuiten op aanvraag). Een basishubbel heeft vloerverwarming, 1x een aluminium kozijn met vast glas hr++, 1x aluminium schuifdeur met hr++glas, 1x aluminium daklicht open/dicht motorisch gestuurd hr++glas, 1x volwaardige meterkast met stopcontacten en 1x bekabeling in de ringleiding in de vloerpanelen en staat op een volwaardige fundering. Een Hubbel is van buiten van aluminium mat zwart (ral 9005) en van binnen van staal mat wit (RAL 9010) gepoedercoat. De isolatiewaarde van de vloer-, dak- en wandpanelen is hoog (4,5m2K/W). Zie ook de energieprestatierapportages >

De eerste 10 pioniers krijgen 10% korting, de pioniersprijs voor een basis Hubbel is € 25 985 minus  € 2 598,50 :

€ 23, 386,50 ex btw incl. plaatsen in Nederland

________________________________________

Wij staan sinds 1 januari op de milieulijst 2014 !

Dit houdt in dat de overheid Hubbel gaat subsidiëren. Dit doet de overheid in de vorm van MIA/VAMIL (Milieu Investeringsaftrek en Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen).

De Hubbel is daarop verschenen onder code F 3050, helemaal voorin het hoofdstuk mobiliteit. www.rvo.nl/mia.
Dit betekent dat 36% van de investering aftrekbaar wordt van de winst en dus minder uitgaven in de vorm van belasting.
Daarnaast kunnen bedrijven de investering willekeurig afschrijven over verschillende boekjaren om van de volledige subsidie te kunnen profiteren. Zie:  www.rvo.nl/mia.

Voorwaarde om van deze aftrek te kunnen profiteren is dat de Hubbel moet worden ingezet als werkruimte om meer thuis te werken en het woon-werkverkeer te reduceren. Bedrijven kunnen dan met overheidssubsidie een Hubbel aan hun werknemers aanbieden onder zeer gunstige voorwaarden om het werken bij huis te stimuleren zodat er minder kantoorruimte nodig is om te onderhouden.

Dit zal inhouden dat een bedrijf niet alleen werknemers stimuleert om onder ideale omstandigheden thuis te werken maar het bedrijf kan er ook nog van profiteren. De aanschaf wordt door het bedrijf gedaan maar kan ook worden doorbelast aan de werknemers die profiteren van een mooi aanbod van extra vierkante meters om thuis verantwoord te werken. Ook krijgen zij extra ruimte/gebruiksoppervlakte om invulling te geven op de momenten dat zij niet werken. De Hubbel kan zelfs als vastgoed worden aangemerkt en als zodanig worden doorverkocht. Werknemers kunnen hier dus ook op meerdere vlakken winst uit halen.
________________________________________

Wat betreft het uiterlijk en de maatvoering biedt de Hubbel een ongekende vrijheid aan mogelijkheden. De metalen wanden van het interieur kunnen met magneten en magneetfolie van allerlei soorten bekleding (hout, vilt geprint doek) en op aanvraag van (wand) meubels worden voorzien. Aan de buitenkant kunnen vóór de aluminiumgevel maar binnen de dakrand, panelen van hout, planten, zink of bijv geprint doek worden geplaatst. De Hubbel is een modulair systeem van 3 meter hoog, maar is in lengte x breedte aan te passen. Dus een Hubbel van bijv. 4 x 6 x 3m hoog of 4 x 9 x 3m hoog met bijv. een terras van 3 x 4 x 3m hoog m is ook goed mogelijk. Bij grotere Hubbels zakt de m2 prijs.Voor de avonturiers zijn autarkische Hubbels met zonnepanelen en een pelletkachel leverbaar.

Deze prijzen zijn op aanvraag (dit is zeer afhankelijk van maatvoering en uitvoering).
Neem hier contact op of blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Hubbel hout solo WP